Om Nørskov Miljø

Nørskov Miljø er stiftet af Camilla Nørskov Flensted-Jensen i 1992. Vi rådgiver små og store virksomheder om miljø, kvalitet, arbejdsmiljø, lovgivning, sikkerhed, energi og CSR. Vi har hjulpet mere end 1.000 virksomheder til at blive certificeret efter en række forskellige standarder som ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, DS/EN 1090, TS 16949 etc. Vi er også autoriserede arbejdsmiljørådgivere, og kan hjælpe dig, hvis din virksomhed har fået et påbud af arbejdstilsynet eller I har brug for en sparringspartner i forhold til arbejdsmiljøet.

Nørskov Miljø har stor erfaring med at udvikle enkle og velfungerende ledelsessystemer, der virker i hverdagen. Vi sætter din virksomhed i centrum og hjælper dig med at skabe værdi for jeres kunder – uanset om du skal bruge et meget lille og enkelt system, eller du har mange særlige processer, som skal styres.

 

camilla noerskov

Camilla Nørskov Flensted-Jensen
Camilla har stor erfaring med rådgivning af virksomheder omkring forskellige typer af ledelsessystemer, ikke mindst integrerede systemer, som dækker flere forskellige standarder.

Læs mere om Camilla 

  

 

knud flensted-jensenKnud Flensted-Jensen
Knud har solid erfaring med rådgivning af virksomheder omkring forskellige typer af ledelsessystemer, og den praktiske implementering af systemerne går glat, når man har Knud som rådgiver.

 Læs mere om Knud

 

 

rene noergaard

René Nørgaard
René er arbejdsmiljøspecialist, og arbejder også med rådgivning af virksomheder omkring ISO 9001 og OHSAS 18001 ledelsessystemer, ofte i en kombination.

Læs mere om Réne 

 

   

elisabeth 106 133

Elisabeth Balle Herschend
Elisabeth arbejder med udvikling og implementering af miljøledelsessystemer i forskellige typer af virksomheder, og har et skarpt blik for praktisk håndtering af virksomhedernes udfordringer.

Læs mere om Elisabeth 

   

 

Foto Jens Hedelykke

Jens Hedelykke Pedersen
Jens er specialist i virksomhedsmiljø fra mange års arbejde som rådgiver i Nørskov Miljø og kommunal miljøsagsbehandler, og er uddannet biolog og kemiker.

Læs mere om Jens

   

 

ann

Ann Karin Vestergaard
Ann Karin er arbejdsmiljøspecialist og har arbejdet som konsulent for en meget lang række private virksomheder og offentlige myndigheder.

Læs mere om Ann Karin

 

 

corona 400

COVID-19 - Nørskov Miljø fortsætter arbejdet men begrænser fysiske møder mest muligt 

Vi føler et stort ansvar for at bidrage til at begrænse spredningen af Corona-smitten og følger regeringens anbefalinger, men fortsætter vores arbejde for kunderne.

Derfor har vi besluttet, at alle medarbejdere arbejder hjemmefra, og at fysiske møder i videst muligt omfang begrænses. Som alternativ til møder anvender vi telefon- eller videomøder. 

Nørskov Miljø udfører alle kundeopgaver så vidt det er muligt, og de kunder som har mødeaftaler med Nørskov Miljøs medarbejdere i kalenderen, vil snarest blive kontaktet for at aftale nærmere om mødeform mv.

Hos Nørskov Miljø tilstræber alle medarbejdere at udvise rettidig omhu og overholde myndighedernes anbefalinger om at handle ansvarligt og undlade at deltage i unødige forsamlinger, møder, ferier eller andre aktiviteter, der kan øge risikoen for smittespredning.

Hvis du har spørgsmål, så ring til os.