Camilla Nørskov Flensted-Jensen

Camilla har stor erfaring med rådgivning af virksomheder omkring forskellige typer af ledelsessystemer, ikke mindst integrerede systemer, som dækker flere forskellige standarder. Hun er specialist på miljøområdet, ikke mindst i forhold til forskellige dele af miljølovgivningen og har et stort kendskab til standarder og lovgivning, ikke mindst på miljøområdet.

Nørskov Miljø blev grundlagt af Camilla i 1992, så hun har mange års erfaring fra rådgivning af både store og små virksomheder – både herhjemme og i en række andre lande. Hun har bl.a. arbejdet for EU organet ”Centre for Development of Enterprise”, med opgaver i Caribien og Afrika.

Camilla har arbejdet som projektleder på mange projekter for brancheforeninger bl.a. for Danske Havne om miljøcertificering, for Miljøstyrelsen om miljøcertificering af virksomheder og for Energistyrelsen vedr. energieffektivisering i overfladebranchen, træ- og møbelbranchen samt tekstilbranchen.

Camilla har i mange år været beskikket medlem af Natur- og Miljøklagenævnet. Camilla arbejder som rådgiver for både kunde og leverandør, så kendskabet til godkendelse af virksomheder som underleverandør og godkendelse af leverandører er stort.

Camilla underviser gerne i intern audit eller andre specifikke kurser efter aftale, og holder gerne oplæg om miljø, CSR, kvalitet mv. Ingen opgave er for stor eller lille; det er engagementet og Camillas viden om gode løsninger, der driver rådgivningen.

 

camilla noerskov

Camilla Nørskov Flensted-Jensen
cj@norskov.dk

Mobil: 51 32 69 31

Linkedin