Notisum AB vokser i Danmark ved køb af Nørskov Miljø Aps

I dag d. 3. januar 2023 kan Notisum annoncere at de har købt den danske konsulentvirksomhed Nørskov Miljø Aps. Nørskov Miljø er en førende virksomhed i Danmark, når det kommer til konsulentydelser indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Nørskov Miljø tilbyder også software til overvågning af lovgivning og overholdelse af denne, samt til udførelse af kemisk risikovurdering m.v.

Nørskov Miljø blev grundlagt i 1992 af Camilla Nørskov Flensted-Jensen, som indtil i dag har været direktør og konsulent i virksomheden. Virksomhedens målgruppe er virksomheder, både små og store. Nørskov Miljø tilbyder også arbejdsmiljøkurser og hjælper med ISO certificeringer.

Opkøbet er det seneste trin i Notisums ambition om at blive Nordens førende leverandør af miljø- og arbejdsmiljø løsninger.

”Vi er meget glade for at byde de meget erfarne konsulenter fra Nørskov velkomne i Notisum, og ser frem til at arbejde sammen med Camilla om at vækste det danske marked”, siger Måns Fornander, direktør i Notisum. ”Nørskov Miljø har et godt ry i Danmark, og vi er sikre på at vi sammen vil kunne lave endnu bedre løsninger for vores danske og nordiske kunder.”

Camilla Nørskov Flensted-Jensen, direktør i Nørskov Miljø Aps:
”Vi i Nørskov Miljø glæder os til at arbejde sammen med de nye kolleger i Notisum. Vi synes at Notisums værdier, produkter og markedstilgang er et rigtig godt mach for Nørskov miljø og deres kunder.”

Om Notisum
Notisum AB er en svensk virksomhed, der leverer internetbaseret services med hensyn til overvågning af lovgivning, med fokus på overholdelse af kravene i ISO 14001, ISO 45001 og ISO 9001 certificerede virksomheder.

Abonnementsprodukterne fra Notisum er moderne internet services med stor fleksibilitet og et godt indhold. Systemet inkluderer resumeer, kommentering af lovændringer, mulighed for compliance evaluering og meget mere.

Notisum har kontorer i Stockholm, Malmø og København. Notisum er ejet af Karnov Group.

 

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til:

  • Ansøgning om miljøgodkendelse
  • Ansøgning om landzonetilladelse
  • VVM redegørelse
  • Miljøkortlægning til certificering
  • Miljømærkning – Svanen eller EU Blomsten
  • Affaldshåndtering og bortskaffelse
  • Miljøvaredeklaration på produkter
  • Håndtering og klassificering af kemikalier