DS/EN 1090

Virksomheder i EU, der producerer stål til byggeri, skal være DS/EN 1090 certificeret.

Nørskov Miljø har hjulpet omkring 50 smedevirksomheder med at blive klar til certificering i EXC 2, 3 eller 4 – og alle disse fået godkendt deres svejsekoordinator uden at skulle deltage i ekstra kurser eller lignende.

Virksomhederne skal opbygge og bruge et kvalitetsstyringssystem, der sikrer kvaliteten i udførelsen af stålkonstruktioner til byggeriet. Certificeringen gives i forskellige udførelsesklasser fra 1 til 4 og dokumenterer, at virksomhederne lever op til en række krav omkring kvalitet, produktion og materialer.

Vi har markedets mest enkle system til styring af 1090-opgaverne, og vores kunder slipper let og smertefrit igennem certificeringen. Vi skriver systemet helt færdigt for vores kunder, så du kan koncentrere dig om smedearbejdet og virksomhedens egne forhold.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan få hjælp til at blive 1090 certificeret. Vi kommer gerne på et gratis og uforpligtende besøg.

 

DS/EN 1090 certificeret

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende snak om kvalitetsstyring – og vi kan bl.a. hjælpe på følgende områder

  • Opbygning af ledelsessystem for kvalitet - ISO 9001, DS/EN 1090 mv.
  • Integration af ledelsessystemer som f.x. ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001
  • Gennemførelse af intern audit og træning af medarbejdere
  • GAP analyse ift. forskellige standarder
  • Vurdering og forbedring af det løbende kvalitetsarbejde
  • Specielle standarder som TS 16949, ISO 13485, DS/EN 1090 mv.