Kvalitet

ISO 9001 er den internationalt anerkendte standard for kvalitetsstyring, som rigtig mange virksomheder bliver certificeret efter for at vise, at der er styr på kvaliteten. 

Vi er gode til at føre mindre virksomheder glat igennem certificeringen, fordi vi har stor forståelse for, hvad der kan fungere i en praktisk hverdag. Vi har også en bred erfaring med større virksomheder, særlige kvalitetsstandarder som DS/EN 1090, TS 16949, ISO 22000 (fødevarer), ISO 13485 (medicinsk udstyr), Miltek standarder, styring af leverandører etc.

I det seneste år har vi hjulpet omkring 50 smede- og metalvirksomheder med certificering efter DS/EN 1090, som er et krav, hvis man vil fremstille og CE mærke byggevarer af metal. 

kvalitet

Nørskov Miljø har opbygget mange hundrede kvalitetsledelsessystemer, for vidt forskellige typer af virksomheder. Det er en proces, der typisk tager mellem tre måneder og trekvart år – alt efter hvilke ønsker virksomheden har til sit kvalitetsstyringssystem. Hvis I har mange forskellige processer og produkttyper, som skal overvåges, og der samtidig kræves en grundig kontrol og dokumentation, tager forløbet længere tid, end hvis der kun er få processer.

Nørskov Miljø har stor erfaring med at udvikle enkle og velfungerende ledelsessystemer, der virker i hverdagen. Vi sætter din virksomhed i centrum og hjælper dig med at skabe værdi for jeres kunder – uanset om du skal bruge et meget lille og enkelt system, eller har mange særlige processer, som skal styres detaljeret.

Nørskov Miljø er vant til at opbygge og revidere integrerede ledelsessystemer, som er den bedste løsning, hvis din virksomhed skal certificeres efter mere end en standard. Især de tre store standarder for Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø indeholder en række enslydende krav, som meget let kan sammenfattes til et system, der dækker flere standarder.

Vores konsulenter er specialister i kvalitetsstyring, og vi har erfaring med næsten alle typer processer og virksomheder – og det vi ikke ved, sætter vi en ære i at finde ud af sammen med vores kunder.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende snak om kvalitetsstyring – og vi kan bl.a. hjælpe på følgende områder

 • Opbygning af ledelsessystem for kvalitet - ISO 9001, DS/EN 1090 mv.
 • Integration af ledelsessystemer som f.x. ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001
 • Gennemførelse af intern audit og træning af medarbejdere
 • GAP analyse ift. forskellige standarder
 • Vurdering og forbedring af det løbende kvalitetsarbejde
 • Specielle standarder som TS 16949, ISO 13485, DS/EN 1090 mv.

 

I det sidste års tid har vi især arbejdet i disse brancher:

 • Metalbranchen – DS/EN 1090 og/eller ISO 9001
 • Køle-, ventilations- og elevatorbranchen (ISO 9001)
 • Overfladebehandling
 • Vindmøllesektoren
 • Hoteller